Exclusive eBooks, Software Solutions, Quality Guaranteed
 
Web NukeBiz
Welcome to NukeBiz · Members
Amazon
show cart or checkout0 items
Cart Value: 0.00

Forums » DragonflyCMS Projects » Weather Harvest » How to set default weather?
How to set default weather?
Port of IBdeeming's nuke module
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index »  Miscellania » Weather Harvest

View previous topic :: View next topic  
Author Message
djwishbone
New Poster
New Poster

Offline Offline
Joined: Jul 11, 2005
Posts: 2

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 12:24 am
Post subject: How to set default weather?

I'm using weather harvest WHdfc9 and dragonfly 9.0.5.0.

How do you set the default weather for anonymous and registered for the block? I can't seem to figure it out. I noticed there was a problem listed in this forum for anonymous, but the block code seems to be missing from the thread?

I love the module and it's great after you set it for our own account, but I can't seem to figure out how to set the default.

TIA


djwishbone please enter your server specs in your user profile! Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
Phoenix
Chairman
Chairman

Offline Offline
Joined: Mar 17, 2004
Posts: 1543
Location: Netizen
PostPosted: Wed Jul 13, 2005 11:43 am
Post subject: Re: How to set default weather?

If you set it when logged in as admin only (not user) that should set the default for anonymous visitors.


Phoenix's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Back to top
View user's profile Visit poster's website ICQ Number Yahoo Messenger Photo Gallery
djwishbone
New Poster
New Poster

Offline Offline
Joined: Jul 11, 2005
Posts: 2

PostPosted: Sat Jul 16, 2005 3:15 am
Post subject: Re: How to set default weather?

Phoenix wrote:
If you set it when logged in as admin only (not user) that should set the default for anonymous visitors.

Thanks for responding!

The option to set the local weather disappears as soon as I log out. (Admin still logged in). Yes I do have the option to allow users to select their own weather turned on. I just ended up setting the weather station manually for user "0" in the database. That worked fine.


djwishbone please enter your server specs in your user profile! Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
alan
Nice Poster
Nice Poster

Offline Offline
Joined: Oct 13, 2007
Posts: 31

PostPosted: Thu May 28, 2009 10:40 pm
Post subject: Re: How to set default weather?

Hi. I am trying to set this up and I am having the same problem. I want the anonymous and registered users to use only the same default location. I tried setting the anonymous while logged in as only administrator, but then I logged in is showed me some other default that I never selected.

Can a block be copied, renamed, and altered to show only a set location for all site visitors?

Thanks.


alan's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Devuan64-jessie / Apache 2.x / 5.6.14 / 5.5.46 / 9.4
Back to top
View user's profile
Phoenix
Chairman
Chairman

Offline Offline
Joined: Mar 17, 2004
Posts: 1543
Location: Netizen
PostPosted: Tue Jun 02, 2009 6:58 am
Post subject: Re: How to set default weather?

As stated previously, and now re-confirmed, the default setting changes when you set it while logged as admin only i.e. logged out as a user.

This will be the setting presented to Anonymous (and logged out) users and works as intended.

Registered users have the ability to set their own default, and this capability also works as intended.

As admin only (logged out as user), it will still show the original default i.e. the setting of Lees Summit. In view of the persisting confusion that this seems to cause, I'll examine a better way for the system to allow for missing defaults.

You can force a block to use whatever code you wish
  • for block-WeatherHarvest.php:
    line 62 should be a blank line - insert $code = xxx;
    where xxx is the id for the location you want

  • for block-WHExtendFcast_ctr.php:
    line 68 should be a blank line - insert $code = xxx;
    where xxx is the id for the location you want

  • you could do a similar thing for the buoy block
Edit: confusion eliminated - use the attached updated blocks.

_________________
DonationsPro for vBulletin, SMF, MyBB, DragonflyCMS


Phoenix's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Back to top
View user's profile Visit poster's website ICQ Number Yahoo Messenger Photo Gallery
Display posts from previous:   
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index »  Miscellania » Weather Harvest
Page 1 of 1
All times are GMT + 9.5 Hours



Jump to:  


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum