Exclusive eBooks, Software Solutions, Quality Guaranteed
 
Web NukeBiz
Welcome to NukeBiz · Members
Bugger
 
of 6

 #149 » My Headlines in my account
 Date Open: Jan 26, 2010 at 08:29:47    Last Update: Jan 27, 2010 at 01:11:01 Bugger Off: Jan 27, 2010 at 01:11:01 
 Description: My headlines not working in myaccount it does not show the drop down for choosening..


My Headlines

Select the RSS site from which you want to read headlines:
see below it comes up with just the name in text and a go button


BBCEntertainment BBCHealth BBCMusic-LatestReleases BBCPolitics BBCTechnology BBCVideoHeadlines BBCWorldNews BillboardArtists BILLBOARDLatestNews BillboardReviews ComputerActiveHeadlines R.G.W.E-cardSender RGWCalendar RGWClassifiedAdverts RGWDownloadDir RGWInterviews RGWMembersBlogs RGWMyspaceBlogs RGWNewHeadlines RGWPhotoGallery RGWR.S.S.Dir RGWReviewsDir RGWSnapvineVoiceBlogs RGWTwitterUpdates RGWVideoDir SciFi-News
Or type the url of your prefered RSS/XML headlines site:

Cheers Tim
 Request: Bug
 Application: Module
 Module: your_account
 Solution: done
 Bugger From: Radiogetswild
 Debugger: Phoenix
 Group Access: All Visitors
 DiscussIt Forum: AccountPlus
 DiscussIt Topic: My Headlines in my account
 Status: Done
 Priority: High
 Topic Replies:
 Phoenix
 Jan 27, 2010
 01:09:28
Yes, I've left out an important part of the select tag.

Replace the last section of template userinfo.html with this:
Code::
<!-- IF S_OWNINFO and S_USE_HEADLINES -->
	<br />
	<div style="text-align:center;">
	<b>_(MA_MYHEADLINES)</b><br /><br />_(SELECTASITE)<br /><br />
	<form action="{U_GET_URI}" method="post" enctype="multipart/form-data" accept-charset="utf-8"><div>
	<input type="hidden" name="url" value="0" />
	<select name="hid">
	<option value="0">_(SELECTASITE2)</option>
	{S_SELECTSITE}
	</select>
	<input type="submit" value="_(GO)" />
	</div></form><br />_(ORTYPEURL)<br /><br />
	<form action="{U_GET_URI}" method="post" enctype="multipart/form-data" accept-charset="utf-8"><div>
	<input type="hidden" name="hid" value="0" />
	<input type="text" name="url" size="40" maxlength="200" value="http://" />  
	<input type="submit" value="_(GO)" />
	</div></form>
	</div><br />
	<!-- IF S_HID -->
		<div style="text-align:center;">
		<!-- IF S_CONTENT -->
			<b>{L_HEADLINESFROM} <a href={U_SITEURL}" target="new">{S_TITLE}</a></b><br /><br />
			<div style="text-align:left;">{S_CONTENT}</div>
		<!-- ELSE -->
			<div style="text-align:center;">_(RSSPROBLEM)</div>
		<!-- ENDIF -->
		</div><br />
	<!-- ENDIF -->
<!-- ENDIF -->
 radiogetswild
 Jan 27, 2010
 18:37:09
Hi there

It fixed the problem but for the theme I am useing I found I had to stick an extra

<!-- ENDIF -->


at the bottom of it.... so when that was done all worked well and is sorted.

Many thanks

Tim
150 buggers listed, 109 buggered off, 31 declined, 8 on hold.